Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Frumos si modern la tine acasa

Membru Bizoo de 15 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
2 pareri

Tablou canvas personalizat la comanda, inramat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

177 lei Lei
Brand
Arbex Art Decor
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ai o fotografie care-ti place si vrei s-o transformi intr-un tablou inramat pentru casa ta sau s-o trimiti cadou unei persoane dragi sau pe care o apreciezi? Incarca aici iimaginea iar noi o vom transforma intr-un print impecabil pe canvas de bumbac si il vom inrama. Orientarea tabloului va fi in functie de orientarea imaginii (landscape sau portrait), astfel ca dimensiunile mentionate sunt conform cu orientarea imaginii pe care ne-o veti trimite. Livram tabloul in 4-7 zile la adresa pe care ne-o indici si va fi gata de expus pe perete. Este necesara achitarea unui avans fiind lucrare la comanda si nu de pe stoc. In privinta avansului vei fi sunat dupa inregistrarea comenzii.

Tablou cadou prin curier Venim in ajutorul tau daca vrei sa faci un cadou personalizat unei persoane dragi aflate la distanta. Livram in conditii de siguranta.Curierii sunt instruiti sa pastreze distanta sociala si sunt dotati cu dezinfectant, manusi si masca.

Calitatea printului inramat Printul este pe canvas din bumbac cu grosime minim 300 mg/ mp si are un luciu usor ca si cum ar fi dat cu vernish. Printul se intinde pe sasiu de lemn si inramat cu rama de lemn in culorile propuse. Daca iti doresti o rama mai lata sau intr-un alt stil, te rugam sa ne contactezi.Inramarea se realizeaza in atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Alte dimensiuni Pentru alte dimensiuni ale printului, va rugam sa ne contactati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura