Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Frumos si modern la tine acasa

Membru Bizoo de 15 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
2 pareri

Fototapet la comanda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

184 lei Lei
Brand
Arbex Art Decor
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Personalizeaza-ti camera cu un fototapet unicat la o calitate impecabila Fototapetul la comanda te ajuta sa-ti personalizezi peretii asa cum vrei tu. Fie ai o fotografie preferata cu un peisaj, casa de la tara, un loc drag, sau o fotografie frumoasa de familie, acum ai posibilitatea sa le transformi intr-un fototapet atragator.
Fototapetul la comanda sau fototapetul personalizat se poate realiza pe material vinilic cu aspect texturat ca de panza si baza vlies. Aceasta baza din material vlies ii confera proprietati sporite: rezistenta la mucegai, stabilitate in timpul aplicarii si uscarii fototapetului, lavabilitate, inlaturare usoara chiar si dupa ani de zile. Modelul este imprimat pe mai multe fasii verticale care se imbina. Lipirea se face cu adeziv iar marginile se imbina cap in cap. E recomandat ca peretii sa fie netezi, uscati, fara pete, praf sau grasimi, vopsele pe baza de ulei, sau alte aplicatii, inegalitati, fara fisuri. Crapaturile se acopera, iar suprafetele puternic absorbante se dau cu amorsa.
Fototapetul se livreaza impreuna cu adezivul si instructiunile de aplicare.
Pretul afisat este estimativ per mp. Pretul poate diferi in functie de optimizarea consumului care depinde de dimensiunile fototapetului dorit.
Iata cum plasezi comanda: Daca ai o fotografie la o rezolutie foarte buna ( cca 300 dpi), adaugi fotografia si plasezi comanda. Nu uita ca pretul afisat este per mp. In campul destinat comentariilor dupa ce treci datele tale de livrare si facturare te rugam sa mentionezi dimensiunile fototapetului dorit ( L x H in cm).
Daca nu ai o imagine potrivita pentru fototapet, cauta pe Shutterstock.com si te ajutam cu preluarea ei ( cost achizitie imagine 50 lei). In aceasta situatie ne poti trimite email la contact@deco-perete.ro cu id-ul imaginii dorite si cu dimensiunile fototapetului dorit.
Imaginile afisate sunt pentru exemplificare dar daca iti place vreuna, putem sa realizam un fototapet pentru tine cu una din imaginile din prezentare, la dimensiunea dorita de tine.

Pentru estimarea pretului te rugam sa ne contactezi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura